Våre samarbeidspartnere


Våre samarbeidspartnere

Fotograf Sandra Linnell

Sandra Linnell, eller sannalinn, som hun heter på Instagram. Hennes vakre naturbilder er inspirasjonen til navnene på alle våre design og navnene er de originale hun ga bildene på Instagram.
Sandra Linnell er en talentfull fotograf med et øye for detaljer. Vann og lys er en stor inspirasjon og mange av hennes motiv finner hun i naturen.
Per dags dato har hun over 109 000 følgere på Instagram og hun har blant annet vunnet en reise til Island for beste bilde i en fotokonkurranse. 
Ønsker du kontakta Sandra eller intressert å kjøpe noen av hennes bilder, finner du informasjon om henne på hennes Instagramprofil @sannalinn.
Annika Sylte har designet bamboo by Woolerinne´s logo, samt Finn din balanse (Tranquility).
Annika er en norsk freelance illustratør og billedkunstner. Inspirert av verden rundt henne, mote, musikk og fantasi, skaper hun intrikate mønstre og blander teknikker på sin egen unike måte. Illustrasjonene egner seg meget godt til bøker, mote, personlige gaver og magasiner. Hun tar også portrett oppdrag og logo oppdrag.

Om du vil vite mer om hva Annika gjør, så kan du gå inn på hjemmesiden eller følge henne på bloggen. Du kan også følge henne på Instagram og på Facebook.

Ønsker du å kontakte Annika eller er interessert i å kjøpe noen av hennes bilder, kan du sende henne en mail på post@annika.no eller kjøpe bildene hennes her.

Et moderne studio som kan tilby alle typer familiefotograferinger.
Vi har 13 års erfaring med portretter for magasiner og jobber for næringslivet både lokalt og i utland.
Vi holder til i hjertet av Askim så det er lett å finne oss. Besøk vår hjemmeside www.studiocb.no.
Kjøper du varer for over 1000,- hos bamboo by Woolerinne, får du 20 % på alle type fotograferinger (ikke bryllup)
Ønsker du å benytte deg av dette tilbud, skriv STUDIO CB i kommentarfeltet når du sjekker ut og betaler.

 

 

 

 

 


Sale

Unavailable

Sold Out